GIESBEACH FESTIVAL

Giesbeach gaat al heel ver terug. Het is een begrip van oudsher, een traditie en een vast evenement voor de inwoners van Giesbeek en omstreken. Giesbeach vindt inmiddels al meer dan 20 jaar plaats. Dit jaar wordt de 21e editie!

Sinds 2019 is de organisatie van Giesbeach in handen van een nieuwe organisatie, met als doel dit begrip, deze traditie voor de regio voort te zetten. Onder een nieuwe naam en in een nieuw jasje, maar met het vertrouwde gevoel van gezelligheid. Wij willen het evenement nog mooier en leuker maken en deze fantastische traditie zo voort te zetten.

WAAR KOOP IK MIJN TICKETS?
Tickets voor Giesbeach Festival zijn vanaf heden te koop via deze site. Je vindt de online tickets hier. Liever zelf je tickets niet via internet kopen? Ga dan naar één van de verkoop adressen: Jachthaven ’t Eiland of Bistro Bar de Bolder.

WAT IS EEN EARLY BIRD TICKET?
Een Early Bird is een ticket met extra korting. Hiermee willen we snelle kopers en beslissers belonen. Zij zorgen er namelijk voor dat wij als organisatie weer wat rustiger slapen.

Omdat de tickets al heel erg goedkoop zijn, is de korting die je krijgt € 2,50. Dit is echter meer dan een munt, en daarmee krijg je dus eigenlijk een gratis drankje van ons.

WAT KAN IK DOEN ALS IK MIJN TICKETS KWIJT BEN?
Ben je je tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen door ons te mailen op info@giesbeachfestival.nl, of maak gebruik van het speciale formulier op deze pagina (zie opvragen tickets).

MOET IK MIJN TICKETS PRINTEN?
Niets moet! We kunnen jouw ticket vanaf je telefoon scannen. Ben je een vriend van het milieu dan download je je ticket in PDF of als afbeelding naar je telefoon. Houd er rekening mee dat je (ondanks ons gratis wifi) geen internetverbinding hebt ter plekke.

Wil je je ticket toch liever printen? Dan mag dat uiteraard ook gewoon.

WAT IS DE MINIMUM LEEFTIJD?
De minimum leeftijd voor de zaterdag bedraagt 16. Voor de zondag is er geen minimumleeftijd, maar dienen bezoekers onder de 12 jaar wel begeleid te worden door een 18 jarige. Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee.

MAG IK FOTO’S MAKEN?
Jazeker!! Sterker, je mag foto’s maken èn deze vooral ook delen met al je vrienden, familie en iedereen die je volgend jaar ook mee wilt nemen naar Giesbeach Strandfestival. Neem dus vooral je (digitale) camera, telefoon of GoPro mee om alles vast te leggen en te delen. Een professionele camera vragen we je om thuis te laten.

Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, meld je dan even bij de organisatie op info@giesbeachfestival.nl

HOE KAN IK BETALEN?
De kaarten reken je direct online af via ideal, credit card of paypal. Indien je cash wenst te betalen vragen we je om je kaarten bij een verkoop punt te halen.

Op Giesbeach Strandfestival zelf kun je eten en drinken halen met behulp van muntjes. Deze muntjes haal je bij de muntenkassa’s. Hier kan je met cash of per pin betalen.

Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op beide dagen van het festival.

MAG IK HET TERREIN VERLATEN EN LATER TERUGKOMEN?
Op de zaterdag is het principe niet toegestaan om het terrein te verlaten. In uitzonderlijke gevallen is een bandje af te halen bij de beveiliging. Let wel: het is niet toegestaan om het terrein weer terug te betreden met een tas of rugzak. Ook is het niet toegestaan om je rond het festival terrein op te houden.

Gelukkig hebben we meer dan voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Op de zondag is de entree gratis. Je kan het terrein in- en uitlopen. Wel kan onze beveiliging je extra controleren indien zij daar reden toe achten.

WAT ALS IK MEDICIJNEN OF EEN ALLERGIE HEB?
Wil je medicatie meenemen? Neem je medicatie dan vooral mee naar Giesbeach Strandfestival. Vergeet echter niet een doktersverklaring of apotheekrapport mee te nemen. Geef vervolgens bij de entree aan dat je deze medicatie bij hebt. De security zal samen met de EHBO bepalen of de medicatie mee het terrein op kan, of dat de EHBO deze voor jou bewaart op de EHBO post. Hier is ook een koeling aanwezig.

Heb je een voedsel allergie? Stuur dan een mail naar de organisatie via info@giesbeachfestival.nl en wij kijken samen met je welke gerechten je veilig kan nuttigen.

KAN IK HET FESTIVAL BETREDEN MET EEN ROLSTOEL?
Dat kan! Het terrein is van gras en daardoor prima begaanbaar in een rolstoel. Het Ibiza terras is echter lastiger bereikbaar. Wanneer je je meldt bij de beveiliging zorgen zij ervoor dat je ook daar veilig kan komen via de nooduitgang.

Houd wel rekening met enige beperking bij de toiletten. Deze zijn per rolstoel goed beschikbaar, maar niet speciaal rolstoel ingericht. Wil je graag komen maar ben je niet zeker of je tegen problemen aanloopt? Mail ons dan eerst op info@giesbeachfestival.nl. Dan kijken we samen met naar de mogelijkheden en oplossingen.

KAN IK OOK MET DE BOOT KOMEN?
Ja, dat kan. Je kan aanmeren bij Jachthaven ’t Eiland. Wanneer je met de boot komt, vragen we je dit te melden bij de receptie van Jachthaven ’t Eiland. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 0313-631620. De boot kan aangemeerd worden op één van de passantenplaatsen in de haven. Zij informeren je dan ook over de kosten.

Vanaf de steiger wandel je vervolgens zo binnen enkele minuten het festival terrein op. En wil je blijven slapen op de boot? Geen probleem. De haven is goed uitgerust met goed sanitair.

KAN IK OOK AANMEREN VOOR HET FESTIVAL?
Ja dat kan. Maar wel op afstand. We vragen schippers enige afstand te houden van de stranden van Giesbeach Festival in verband met de veiligheid van onze bezoekers. De reddingsbrigade zal hierop toezien.

Tijdens het evenementen hanteren wij duidelijke huisregels. Bij betreden van het evenement gaat je als bezoeker hiermee akkoord en ben je verplicht je aan deze regels te houden.

Huisregels bezoekers

 • Zorg er altijd voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft, zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij u de toegang tot het feest weigeren.
 • De minimum leeftijd om het festival te betreden op de zaterdag is 16 jaar. Op de zondag dienen bezoekers onder de 12 jaar begeleid te worden door een persoon van 18 jaar of ouder.
 • Het is verboden om alcohol te nuttigen of in bezit te hebben onder de 18 jaar. Bezoekers onder de leeftijd 25 jaar en bezoekers waarbij de leeftijd moeilijk vast te stellen is worden verplicht een polsbandje te dragen. Ons barpersoneel mag u weigeren (alcoholische) drank te verkopen indien u een dergelijk bandje niet draagt. De bandjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa en lockers.
 • Het is als 18+er verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar.
 • Het is verboden om (soft)drugs te gebruiken of in bezit te hebben.
 • Het is verboden om wapens, stokken, messen of andere gevaarlijke voorwerpen in uw bezit te hebben.
 • Het is verboden om eigen consumpties mee te nemen het terrein op.
 • U dient instructies van de organisatie, de beveiliging of het personeel ten alle tijden op te volgen.
 • Indien u medewerking aan fouilleren of onderzoek van tassen weigert, wordt u de toegang tot het terrein ontzegt en dient u indien nodig het terrein te verlaten.
 • Op gronde van gedrag op het terrein en/of openbare weg aangrenzend aan het evenement kan de organisatie, de beveiliging, of het personeel u de toegang weigeren.
 • Ongewenst gedrag als agressie en discriminatie wordt niet getolereerd.
 • De organisatie, eigenaar van de locatie of het personeel kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en/of immateriële schade, die u als bezoeker mocht ondervinden.
 • Het aanbrengen van letsel aan personen of schade aan gebouwen of materiaal zal worden verhaald bij de veroorzaker. Tevens zal de overtreder worden overgedragen aan politie.
 • Het betreden van de evenementlocatie is geheel voor eigen risico.
 • U stemt ermee in dat de film/foto’s die gemaakt worden, voor promotionele en commerciële doeleinden gebruikt mogen worden, zonder dat hier rechten aan ontleend kunnen worden.
 • De organisatie maakt gebruik van beveiligings cameras om de veiligheid van onze bezoekers en eigendommen te waarborgen. Door het betreden van het terrein stemt u in met het gebruik.
 • Bij ontzegging van de toegang tot het evenement/terrein om welke reden dan ook, heeft u geen recht op restitutie van gelden.
 • Wij behouden ons het recht voor om personen, gekleed in aanstootgevende, provocerende of gezicht bedekkende kleding, de toegang te weigeren.
 • Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen, zij dienen thuis te blijven.
 • Zwemmen of het water betreden (m.u.v. pootje baden) is niet toegestaan. Bij constatering zult u gevraagd worden het strand te verlaten.
 • Medicatie (m.u.v. lichte pijnstillers, neusspray oog- en/of oordruppels) en eten of vloeistoffen welke noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte mogen alleen naar binnen met begeleiding van een doktersverklaring. Voor zware medicatie (zoals injectienaalden, zware pijnstillers of verdovende medicatie) kan verzocht worden deze in bewaring te geven bij de EHBO post. Hier is tevens een koelkast voorhanden.

Overtreding van de huisregels kan verwijdering tot gevolg hebben. Indien regels waarin deze regels niet voorzien beslist de organisatie en/of directie.

Tickets voor Giesbeach Festival koop je snel en eenvoudig via onze website of (offline) via onze voorverkoop adressen.

Onze voorverkoop adressen:

Jachthaven ’t Eiland
Maa t/m Zat:   08:00 t/m 17:00
Zondag:   13:00 t/m 17:00

Bistro Bar de Bolder
Don t/m Zon:   16:00 t/m 21:00

Giesbeach Strandfestival werkt dit jaar met een digitaal systeem voor kaartcontrole. Hierdoor bevat jouw ticket altijd een digitale code. Hiermee scannen we je ticket bij de entree en voorkomen we fraude. Een ticket kan slechts eenmaal gebruikt worden. Bij de voorverkoop adressen krijg je dus een gelijkwaardig ticket mee als de tickets die je via de website koopt.

Bij de voorverkoop adressen ben je niet verplicht een naam op te geven. In plaats van jouw naam wordt de naam van het voorverkoop adres weergegeven waar je het ticket gekocht hebt. Let op! Tickets gekocht bij een voorverkoop adres kunnen niet nagezocht of opnieuw uitgegeven worden (kwijt=kwijt)!

Je waardevolle spullen berg je handig op in een locker. Op het terrein hebben we lockers waar je een jas en tas of twee jassen in kan opbergen.

De kosten bedragen € 5,00 per locker, gedurende de hele dag is de locker te openen en te sluiten.

Op het gehele terrein betaal je met muntjes voor zowel het eten als drinken. De muntjes zijn te halen bij de muntenkassa aan de entree of op het Ibiza terras. Je kan hier afrekenen met PIN of contact geld.